Tendințe de machiaj pentru sezonul acesta: Culori vibrante și strălucitoare

Beauty Fashion Lifestyle
Makeup model face

În acest sezon, tendințele de machiaj se îndreaptă spre culori vibrante și strălucitoare, care îți vor pune în evidență frumusețea și vor adăuga o notă de prospețime look-ului tău. Fie că ești îndrăzneață și îți place să experimentezi cu nuanțe intense, sau preferi să adaugi doar câteva accente de culoare, sezonul acesta vei găsi cu siguranță ceva care să-ți placă.

O tendință puternică în acest sezon este machiajul ochilor în culori strălucitoare. Poți să alegi o nuanță de albastru electric pentru a-ți pune ochii în evidență, sau poți să optezi pentru un roz aprins pentru un look feminin și romantic. Nu uita să îți pui în valoare genele cu ajutorul unei mascara de calitate și să adaugi un strop de strălucire pe pleoape cu ajutorul unui fard metalic.

Machiajul natural, o tendință de neignorat în acest sezon

Machiajul natural este o tendință care nu se demodează niciodată și care este în continuare foarte populară în acest sezon. Ideea este să-ți pui în valoare frumusețea naturală, să acoperi imperfecțiunile și să obții un look proaspăt și luminos. Pentru a obține acest efect, folosește o bază de machiaj hidratantă, un fond de ten cu o textură ușoară și un aspect natural, și un blush într-o nuanță potrivită tenului tău.

Pentru a adăuga un strop de strălucire, poți folosi un iluminator pe pomeți și pe arcul lui Cupidon. Pentru a obține un aspect natural al sprâncenelor, umple-le cu un creion sau cu o pudră într-o nuanță apropiată culorii lor naturale. Nu uita să aplici un strat subțire de rimel pe gene pentru a le da volum și lungime.

Conturarea perfectă a sprâncenelor: Secretul unui machiaj impecabil

Sprâncenele bine conturate pot face o diferență majoră în aspectul tău general. În acest sezon, se poartă sprâncenele definite și bine definite, care îți vor da un aspect impecabil. Pentru a obține acest efect, începe prin a-ți aranja sprâncenele cu ajutorul unei perii speciale și apoi umple spațiile goale cu un creion sau cu o pudră într-o nuanță apropiată culorii lor naturale.

Pentru a le fixa în poziție, aplică un gel de sprâncene transparent. Nu uita să fii atentă la forma sprâncenelor tale și să le ajustezi în funcție de forma feței tale. O dată ce ai obținut forma dorită, poți folosi un corector pentru a le defini și mai mult și pentru a le da un aspect mai neted.

Trend-ul smokey eyes revine în forță: Cum să obții un look seducător

Smokey eyes este un trend clasic care revine în forță în acest sezon. Acest look seducător este perfect pentru ocazii speciale sau pentru serile în care vrei să ieși în evidență. Pentru a obține acest efect, începe prin a aplica un primer pe pleoape pentru a fixa fardul de ochi și pentru a preveni migrarea acestuia.

Aplică un fard într-o nuanță închisă pe pleoapa mobilă și estompează-l spre pliul ochiului. Apoi, adaugă un fard mai deschis în colțul intern al ochiului pentru a ilumina zona și pentru a crea un efect de dimensiune. Nu uita să aplici și pe linia genelor inferioare pentru a obține un aspect uniform. Finalizează look-ul cu un eyeliner negru și cu o mascara de volum.

Distribuie Articolul